Auto op afbetaling zonder rente

Heb jij een nieuwe auto nodig, maar heb je daarvoor nog niet al het geld achter de hand? Een auto op afbetaling zonder rente is nu een mogelijkheid! Is de auto kapot of is er net een mooie in de aanbieding? Een auto op afbetaling zonder rente valt gewoon te regelen via het internet.

Een auto op afbetaling zonder rente

Een auto op afbetaling zonder rente is een ideale uitkomst wanneer je niet al het geld paraat hebt op het moment van aankopen. Met een aankoop op afbetaling regelen kun je namelijk wel gebruik maken van het product, terwijl je later pas hoeft te betalen. Dat is een groot voordeel en daarom is een aankoop doen op afbetaling ook zo’n populair concept. Het vervelende is dat er ook nadelen aan kleven, die door veel mensen vaak vergeten worden. Als je namelijk van plan bent met dit systeem te gaan werken, kun je voor nare verrassingen komen te staan. Als je namelijk eerst de eigenaar van het product wordt, in dit geval een auto, en pas later betaalt, worden er ook kosten in rekening gebracht om het betalingstermijn te overbruggen. Dit houdt in dat een auto kopen op afbetaling gewoon een vorm van lenen is en er dus rentekosten worden berekend over het bedrag. Hierdoor ben je uiteindelijk veel duurder uit dan de oorspronkelijke aankoop prijs is, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Er zijn echter manieren om een auto op afbetaling zonder rente mogelijk te maken! Hierdoor kun jij nog steeds de auto direct kopen en later betalen, maar dan zonder de rentekosten die hier normaal aan verbonden zijn!

Auto op afbetaling zonder rente met een online lening

Een manier waarop je een auto op afbetaling zonder rente mogelijk kunt maken is door een online lening af te sluiten. Dit houdt in dat je een minikrediet aanvraagt via het internet. Deze speciale leningen zijn niet bij reguliere banken te verkrijgen, maar worden alleen aangeboden door online lening aanbieders. Een minilening aanvragen is veel sneller en makkelijker geregeld dan een auto op afbetaling zonder rente bij de autodealer gaat. Dit heeft verschillende redenen. Omdat alles online geregeld wordt, kan alles heel snel worden verwerkt, waardoor een flitskrediet aanvragen al in 5 minuten geregeld kan zijn en het geld vaak dezelfde dag nog op je rekening wordt gestort. Daarnaast wordt er in de aanvraagprocedure geen BKR toetsing opgenomen, waarop je anders weken moet wachten voor een uitslag. Dit kunnen de online kredietverstrekkers zich veroorloven omdat ze kleine leningen aanbieden met een korte looptermijn. Hierdoor is het ook mogelijk om ze als rentevrije leningen aan te bieden. Als je dus een flitslening afsluit, hoef je hierover vaak geen rentekosten te betalen! Zo is een auto op afbetaling zonder rente dus prima mogelijk met een snelle lening via online kredietaanbieders.

Voorwaarden voor een auto op afbetaling zonder rente

Zo’n minilening afsluiten brengt dus veel voordelen met zich mee ten opzichte van een aankoop doen op afbetaling. Er zitten bovendien weinig voorwaarden verbonden aan deze kortlopende lening. De enige vereisten zijn dat je minimaal 21 jaar oud bent en beschikt over een maandelijks inkomen. Wat de bron van dit inkomen is maakt verder helemaal niets uit. Zo kan dat uiteraard een salaris zijn, maar studiefinanciering, een uitkering of kinderbijslag zijn ook geldige inkomsten. Een auto op afbetaling zonder rente is dus eigenlijk heel voordelig en gemakkelijk te regelen op het internet!