Auto kopen zonder geld

Moet jouw auto nodig vervangen worden, maar is je spaarrekening helemaal leeg? Een auto kopen zonder geld is ook mogelijk door een aankoop op afbetaling! Is jouw auto bijvoorbeeld total loss verklaard bij een ongeluk, waardoor het verstandiger is om een nieuwe auto te kopen? Of is de auto gewoon van ouderdom ermee opgehouden? Er zijn talloze redenen te verzinnen waarom je op korte termijn  een nieuwe auto nodig hebt en hier het geld niet voor opzij hebt gezet. Een auto kopen zonder geld is echter mogelijk.

Auto kopen zonder geld

Als een auto kopen zonder geld voor jou echt aan de orde is, dan bestaan er verschillende oplossingen om toch snel een nieuwe auto te kunnen kopen. Een auto kopen op afbetaling is daar één van. Als jij nog niet het volledige bedrag tot je beschikking hebt wat de nieuwe auto kost, dan is een aankoop op afbetaling doen een handige uitkomst. Een auto kopen op afbetaling houdt in dat je bijvoorbeeld vandaag de auto in huis haalt, maar pas later een deel of het hele bedrag hoeft te betalen. Zo kun je wel direct gebruik maken van het nieuwe product, want een auto kan bijvoorbeeld onmisbaar zijn voor je werk, maar hoef je niet te wachten tot je al het geld bij elkaar hebt. Een auto kopen zonder geld is dus realiseren, maar er zijn verschillende manieren waarop een auto op afbetaling kopen mogelijk is. Deze worden hieronder besproken.

Een auto kopen zonder geld door een aankoop op afbetaling

Als je een auto kopen zonder geld wilt, dan kun je een auto op afbetaling kopen op verschillende manieren. Ten eerste is het mogelijk om bij een autoverkoper dit te regelen. Hier regel je samen met de verkoper een overeenkomst waarin jij wel per direct de eigenaar bent, en de afbetaling in bepaalde termijnen voltooit. Veel mensen vinden dit een ideale uitkomst, maar er zitten echter ook nadelen aan deze manier. Een auto kopen op afbetaling is natuurlijk een vorm van krediet, waarbij je dus extra kosten maakt over de periode tot je deze hebt afbetaald. Vaak betaal je daarom zo’n 15% meer dan de auto in werkelijkheid kost en ben je uiteindelijk veel meer geld kwijt. Dat is natuurlijk hartstikke zonde als je je bedenkt dat je juist deze overeenkomst wilt omdat je niet in het geld zwemt. Bovendien heb je weinig alternatieven tot je beschikking als je bij de verkoper een lening afsluit. Een andere manier om een auto kopen zonder geld waar te maken is een lening afsluiten bij een onafhankelijke aanbieder. Als jij bijvoorbeeld een deel van het geld achter de hand hebt, maar nog een deel mist om de auto te kunnen kopen, dan kun je ook via het internet een flitslening afsluiten. Hierbij kun je kiezen uit verschillende online aanbieders die kleine leningen verstrekken. Als je zo’n lening afsluit, heb je het geld meestal dezelfde dag nog op je rekening staan. Een ander voordeel van deze flitskredieten is dat je niet zoveel rentekosten maakt als bij een autodealer. Een auto kopen zonder geld door middel van een aankoop op afbetaling is dus een handige oplossing, waarbij een minilening afsluiten een ideale optie is als je snel aan geld wilt komen bij een onafhankelijke aanbieder!