Auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing

Heb jij een nieuwe auto nodig, maar kun je deze nu niet betalen en heb je een negatieve BKR? Een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing is mogelijk! Als jij een auto wilt kopen op afbetaling, maar niet wil dat er een BKR controle aan te pas komt, lees dan verder voor de tips die je in dit artikel gegeven worden!

Is een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing mogelijk?

Een nieuwe auto kan een noodzaak zijn, of je hebt gewoon een prachtige wagen gezien die je graag zou willen hebben. Hoe dan ook, je hebt niet altijd het geld tot je beschikking om direct een auto te kopen. Het eerste wat misschien in je opkomt is een auto kopen op afbetaling. Dit klinkt als een mooi systeem, waarbij je direct eigenaar van de nieuwe auto kunt zijn, terwijl je pas later hoeft te betalen. Het probleem is dat er ook een aantal nadelen zitten aan een aankoop doen op afbetaling. Zo zijn de rentekosten bij dit systeem vaak heel hoog, waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent dan je denkt. Ook wordt er hier bij vaak gebruik gemaakt van een BKR toetsing. Een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing is dus veelal niet mogelijk, waardoor er veel mensen van deze mogelijkheid worden uitgesloten. Ook een lening aanvragen om een auto te kunnen financieren is moeilijk als je een negatieve BKR hebt. Een lening met een BKR codering is altijd erg moeilijk, maar in deze tijden van economische crisis is het praktisch onmogelijk. Een BKR toetsing laten de banken meestal uitvoeren ter bescherming van zichzelf, om te kijken of jij kredietwaardig bent. Met een negatieve BKR is dit dus niet het geval; zelfs niet bij kleine bedragen. Maar wat als je nu snel geld nodig hebt? Dan zijn er nog steeds alternatieven!

Een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing online

Een manier om toch een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing toch mogelijk te maken is het afsluiten van een minikrediet. Dit een speciale lening die je alleen maar via het internet kunt afsluiten. Een lening valt dus online te regelen. Het grote voordeel van een minilening is dat de voorwaarden veel soepeler zijn dan bij een normale lening en de flitslening makkelijk en snel geregeld is. Zo hoef je bijvoorbeeld geen afspraak te maken om een lening te kunnen afsluiten, maar werkelijk alles kun je regelen vanuit je luie stoel thuis. Daarbij is een flitskrediet voor veel meer mensen toegankelijk. Bij het aanvragen van de online minilening komt er namelijk geen BKR toetsing aan te pas, waardoor een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing toch mogelijk is. Ook is een minikrediet veel voordeliger, omdat je nu niet eens kosten aan rente betaalt over het te lenen bedrag heen! Een minilening heeft dus heel veel voordelen. Bij een minikrediet kun je vaak bedragen lenen vanaf al 50 euro tot maximaal 1000 euro. Elk bedrag daar tussenin is mogelijk dus je hoeft niet af te ronden. Zo kun jij 200, 450, 600 of 850 euro zonder BKR check lenen. Als je meer dan 1000 euro nodig hebt, is het ook mogelijk om meerdere minileningen tegelijkertijd af te sluiten. Op deze manier kun je ook meer lenen als dat nodig is. Een auto kopen op afbetaling zonder BKR toetsing realiseer je dus met een minilening via het internet!