Auto kopen op afbetaling

Wil jij een nieuwe auto kopen, maar heb je het geld niet direct beschikbaar op je rekening? Een auto kopen op afbetaling is nu mogelijk via het internet! Heb jij een mooie BMW op het oog of zou je graag in het bezit zijn van een Mazda? Dit alles kun je gewoon regelen via het internet.

Een auto kopen op afbetaling

Als jij direct in bezit wil zijn van een mooie nieuwe auto, maar het geld niet tot je beschikking hebt, dan klinkt een aankoop op afbetaling als een ideale uitkomst. Met een auto kopen op afbetaling kun je al wel gebruik maken van de auto, terwijl je later pas hoeft te betalen. Dit is ook een groot voordeel van aankopen doen op afbetaling. Het probleem is dat er ook veel nadelen bij komen kijken. Zo kom je vaak voor onaangename verrassingen te staan als je een aankoop op afbetaling doet. De rente is vaak torenhoog, waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent dan wanneer je een auto gewoon direct zou kunnen betalen. Ook is een auto op afbetaling niet voor iedereen mogelijk, omdat hier, net als bij de bank, normaal gesproken een BKR controle wordt gedaan. Mensen met een negatieve BKR kunnen dus niet eens hiervoor in aanmerking komen. Er zijn alternatieve manieren om toch aan die mooie auto te komen wanneer je niet direct het geld ervoor op je rekening hebt staan.

Een auto kopen op afbetaling met een minilening

Een van die manieren om toch aan een auto te komen is het afsluiten van een minikrediet op het internet. Het voordeel van zo’n minilening aanvragen is dat het heel gemakkelijk geregeld is, makkelijker dan bij een autodealer een aankoop op afbetaling te regelen. Een minikrediet is namelijk binnen tien minuten aangevraagd, omdat er verder geen uitgebreide toetsingen en procedures bij komen kijken. Het is namelijk niet verplicht op papieren op te sturen en je kunt het geld met grote kans dezelfde dag nog op je rekening gestort krijgen! Een heel groot voordeel van een flitslening is daarnaast dat je op het moment niet eens rentekosten betaalt. Een minilening is dus ook nog eens een heel goedkope manier van lenen.

Online een auto kopen op afbetaling

Als je een auto kopen op afbetaling wilt realiseren met een flitskrediet aanvragen, dan is dit heel gemakkelijk geregeld via het internet. Een kleine lening aanvragen kan namelijk altijd en overal online. Je hoeft er niet eens voor de deur en kunt zelfs blijven zitten zoals je nu zit. Voor het aanvragen van een online minilening hoef je namelijk niet een afspraak te maken en geen boekwerk aan papieren op te sturen. Een minilening is ideaal als je snel geld nodig hebt. Omdat alles online geregeld wordt, maakt het ook niet uit op welk moment van de dag of nacht je besluit een minikrediet aan te vragen.

Wanneer een auto kopen op afbetaling met een minilening?

Wanneer kun je een auto kopen op afbetaling met een minilening? Er zijn maar weinig voorwaarden verbonden aan een minikrediet. Het enige wat vereist is om een minilening te kunnen afsluiten is dat je minimaal 21 jaar bent en elke maand een vast inkomen hebt. Dit mag ook een uitkering of een studiefinanciering zijn. Een auto kopen op afbetaling is dus mogelijk voor iedereen met een flitslening!